12.12.2006

Un Helvasi



Malzemeler:

  1. toplam 250 gr margarin ve tereyagi karisimi
  2. 2 su bardagi un

Serbeti icin:

  1. 1,5 su bardagi seker
  2. 2 su bardagi su

Hazirlanisi:

  1. Yagi eritelim ve unu icine döküp pembelesene kadar karistirarak kavuralim.
  2. Diger taraftan su ve sekeri bir kabin icinde iyice karistiralim.
  3. Unumuzun kavrulmasi bitince serbetini icine bosaltalim, dikkat edelim kizgin parcalar sicrayabilir.
  4. Agzini kapatarak dinlendirelim.
  5. Genis bir servis kabina ters cevirip bosaltalim
  6. Pasta dilimleri halinde servis yapalim.

3 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Sevgili Suna'cığım,
Tatlım un helvan yıkılıyooor adeta,ellerine sağlık tatlım benim..Kocaman öpüyorum seni canım benim..Bende sana ve ailene mutlu bir hafta sonu diliyorum..Kendine çok iyi bak..Sevgiyle kal.

damak tadı Gül

Cuma, 15 Aralık, 2006  
Blogger Beyhan dedi ki...

Sevgili Suna
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Görüşmek üzere...

Pazar, 17 Aralık, 2006  
Anonymous Ebru dedi ki...

DOSTLAR GÜNÜ...
BILIYORMUSUN BUGÜN DÜNYA DOSTLAR GÜNÜ
BU MESAJI SEVDIGIN DOSTLARINA GÖNDER
EGER BENDE O SEVDIGIN DOSTLARINDAN BIRIYSEM BANADA YOLLA 10 ARKADASINA GÖNDER BAK KAÇ CEVAP GELECEGINE
EGER 7 DEN FAZLA ISE SEVILEN BIR DOSTSUN
EGER DEGILSEN KENDINE BIRAZ ÇEKI DÜZEN VER

www.blogcu.com/mutfaksepeti

Salı, 19 Aralık, 2006  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

Bu yayına verilen bağlantılar:

Bağlantı Oluştur

<< Ana Sayfa