3.10.2006

Keskül

Malzemeler:
  1. 4 su bardagi süt
  2. 4 corba kasigi pirinc unu
  3. 1 su bardagi seker
  4. icine badem kirintilari, üzerine findik kirintilari

Yapilisi:

  1. Minik bir tencereye sütü alalim. Icine sekeri ve pirinc ununuda ekleyelim.
  2. Karistirarak isitalim.
  3. Sürekli cirpma teli ile cirpalim.
  4. Servis tabaklarina badem kirintilari dökelim, üzerine keskülü dökelim.
  5. Yaklasik 4-5 tabak cikiyor. Soguyunca üzerlerine süs olarak findik, yada hindistan cevizi serpelim.
  6. Buzdolabinda sogutup servis yapalim.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

Bu yayına verilen bağlantılar:

Bağlantı Oluştur

<< Ana Sayfa