23.05.2006

Tropikup


bu güzel tatli tarifini Hatice nin sitesinden aldim. Deneyin cok güzel ....
Özellikle yemekten sonra tatli olarak ne yapsak diye düsünmektense bir de bu tatliyi deneyin. Üzerine de bir iki top dondurma koysamiydim acaba? Belki bir daha ki sefere servis ederken dondurma da eklerim...
Tesekkürler Hatice



Malzemeler:

  • 2 paket vanilyalı puding
  • 3,5 su bardağı süt
  • 2 dilim konserve ananas halkası
  • 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
  • 3 su bardağı karışık meyve suyu

Hazırlanması:
1 paket vanilyalı pudingi 3,5 su bardağı süt ile pişirin.
Vanilyalı puding soğurken diğer paketi 3 su bardağı karışık meyve suyu ile pişirip soğutun.
Vanilyalı pudingi kaselerinizin yarısını dolduracak şekilde paylaştırın. Ananas dilimlerini minik minik doğrayıp cevizle karıştırın ve kaselere paylaştırın.
Karışık meyve suyu ile hazırladığınız pudinginiz soğuyunca kaselere paylaştırın. Buzdolabında iyice soğumalarını sağlayıp hindistan cevizi ile
süsleyerek servis yapın.

  • Anasayfaya geri dön
  • 0 Yorum:

    Yorum Gönder

    Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

    << Ana Sayfa